Fisair SLU (Spania)

FISAIR, de la “Physics of the Air” (Fizica Aerului). Numele este legat de procesul de adsorbtie din sistemele noastre, fara nici un schimb chimic sau proces de solubilizare. Ca o deosebire fara de procesul de absorbtie, procesul de adsorbtie asigura o perioada lunga de functionare a produsului.

 

O scurta istorie:

1969 – compania TECNISECO INGENIEROS este fondata in Madrid de membrii fondatori, fratii Jose, Juan si Rafael Boeta. Initial compania a vandut echipamente de purjare si umidificatoare cu injectie de abur, precum si de filtrare a apei, in special pentru industria petrochimica si centrale nuclearo-electrice.

1972 – compania se diversifica in zona de aer conditionat si ofera unitati de dezumidificarea aerului utilizand rotoare desicante. Companiile industriale au inceput sa descopere beneficiile imense ale controlului aerului in procesele industriale si eficienta proceselor de productie prin controlarea umiditatii aerului ambiental.

1975 – compania introduce in gama de produse oferite unitati de umidificare aer cu electrod. Tehnicienii din sectorul sanitar si conventional al industriei HVAC au realizat importanta calitatii aerului si efectele sale asupra oamenilor care petrec multe ore in cladiri.

1994 – compania FISAIR este fondata de fratii Boeta si de Pedro R. Ramos. FISAIR va produce unitati de aer conditionat, in particular umidificatoare, dezumidificatoare, racitoare de aer evaporative si schimbatoare de caldura aer-aer. In acelasi an FISAIR a proiectat si produs un dezumidificator pentru un tunel de uscare al gelatinei pentru Taiwan, cu un debit de aer uscat de 70000m3/h.

1994 – 1997 – sunt dezvoltate prima serie standard de dezumidificatoare DFR si racitoare evaporative HEF

1997 – incepe proiectarea si productia sistemelor cu injectie de abur, sisteme de generare si dispersie, care sunt denumite ulterior seria DIPHUSAIR

2005 – cifra de afaceri internationala a depasit cifra de afaceri interna

2012 – 2013 – Pedro R. Ramos paraseste actionariatul firmei si fratii Boeta achizitioneaza 100% din actiuni. O noua echipa de management preia conducerea cu o schimbare de strategie prntru companie: Mai multe investitii pentru inovare, eficienta productiei, calitate si dezvoltarea internationala a afacerii.

2014 – sunt lansate prima versiune a programului de selectie Fisair Selection Tool si seria DFRIGO

2015 – compania obtine certificare ISO 9001

2016 – suprafata de productie este extinsa cu 1250 m2, ajungand la un total de 4250 m2. Noua cladire este utilizata pentru productia de dezumidificatoare cu rotor desicant.

2017 – seria DFLEX este introdusa pe piata. Fisair deschide subsidiare in America de Nord si de Sud.

 

Pentru website-ul furnizorului click aici.


mai multe produse
Produse din aceasta gama
IN CONSTRUCTIE
CATEGORIE IN CONSTRUCTIE. IN CURAND PRODUSE NOI
DFRD 045E
Dezumidificator desicant compact, cu 2 ventilatoare, capacitate dezumidificare 1.7kg/h
DFRIGO
Dezumidificator desicant monobloc, pentru camere / depozite frigorifice, capacitate dezumidificare 2.3kg/h sau 4.3 kg/h