Dantherm A/S (Danemarca)

Grupul DANTHERM este un lider in furnizarea de produse si solutii pentru controlul climatului. Companiile grupului au mai mult de 60 ani de experienta in proiectarea si manufacturarea echipamentelor de inalta calitate si eficiente energetic pentru incalzire, racire, uscare si ventilatie pentru o gama larga de aplicatii mobile si fixe.

 

In fiecare an grupul Dantherm utilizeaza resurse semnificative pentru dezvoltarea produselor, pentru a sta in frunte si adapteaza constant produsele la cerintele in schimbare ale pietei si legislatiei.

 

Grupul Dantherm are un numar de marci puternice cu pozitii importante in pietele de produse mobile, piscine, comerciale/industriale si rezidentiale, cum ar fi AERIAL, CALOREX, DANTHERM si MASTER.

 

Clientii grupului Dantherm beneficiaza de o baza cuprinzatoare de cunostinte, experiente si expertize care au fost acumulate dupa vanzarea la nivel mondial a peste 3 milioane de produse si solutii pentru controlul climatului.

 

Grupul Dantherm are sediul central in Skive, Danemarca si are reprezentante proprii in Norvegia, Suedia, Marea Britanie, Germania, Elvetia, Italia, Spania, Polonia, Rusia, China si Emiratele Arabe Unite.

 

In anul 2016 grupul Dantherm a fost achizitionat de catre fondul de capital suedez Procuritas Capital Investors V LP – un proprietar puternic cu ambitia de a continua dezvoltarea si cresterea companiei.

 

Cititi mai multe despre Grupul Dantherm accesand: https://danthermgroup.com/

Pentru website-ul furnizorului click aici.


mai multe produse
Produse din aceasta gama
Compatibil cu HCV 300-400-500-700 si HCC2
Compatibil cu HCC 2
Dezumidificator de tubulatura