Eurapo SRL (Italia)

Eurapo – dezvoltare fara frontiere

 

Fondata in Pordenone in 1979, EURAPO/ a crescut si s-a dezvoltat ca parte a mediului industrial propice din zona de Nord-Est a Italiei.

 

Eurapo este specializata in productia de unitati de incalzire si aer conditionat. Compania a creat intotdeauna cu climat de lucru calm si bine organizat unde participarea angajatilor este incurajata.

 

Aici, cateva decenii de experienta nepretuita sunt amestecate cu noile resurse umane si proiecte, intr-un schimb constructive de idei intre generatii, facand Eurapo o companie tanara, proactiva si creativa.

 

Pe langa aceste calitati consolidate, produsele Eurapo sunt acum disponibile cu caracteristici inovatoare: un design intelligent, realizat in Italia pentru gama de ventiloconvectoare, unitati dcut cu performante inalte, de la sistemul traditional de reglare la sistemul cu mare potential Omnibus, noul sistem digital chiar si pentru sistemele BMS.

 

Produsele Eurapo sunt recunoscute pentru eficienta energetica, performanta certificatam materiale rezistente, cu accent deosebit pe siguranta, pentru a face instalarea cat mai simpla posibila.

 

Solutiile tehnice Eurapo se regasesc in proiecte din domeniul civil-rezidential, birouri, industrial, spitale-clinici, muzee, teatre, centre sportive, nave fluviale sau maritime, cladiri speciale.

 

Pentru website-ul furnizorului click aici.


mai multe produse
Produse din aceasta gama
Ventiloconvector tip caseta, pentru racire/incalzire, 2 sau 4 tevi, 1.39kW ... 4.89kW, grila metal
Ventiloconvector carcasat, standard, pentru racire/incalzire, 2 sau 4 tevi, 0.62kW ... 3.95kW
Ventiloconvector necarcasat, pentru vase de croaziera, pentru racire / incalzire (electrica), 0.65kW ... 1.35kW