Roccheggiani SPA (Italia)

Profesionalism si fiabilitate: valorile care reprezinta mostenirea a mai mult de 50 de ani a afacerii Roccheggiani si care inspira zilnic munca prezentului si viitorului.

 

Trei unitati de productie cu un total de 32000 metri patrati si reprezentare in mai mult de 30 de tari in lume. Acestea sunt cateva informatii care dau o idee despre dimensiunea si importanta sociala, atat in termeni de structura si productie, cat si in termeni de prezenta pe piata mondiala.

 

Atenta la evolutia pietei si la relatia delicate dintre oferta si cerere, Roccheggiani a investit intotdeauna in dezvoltarea tehnologica si dezvoltarea profesionala a personalului sau. Avantajul pretios al companiei este suportul tehnic si informational oferit clientilor sai incepand de la proiectare si pana la punere in functiune si service.

 

Totul este proiectat si produs in propriile facilitati, unde Roccheggiani are o inalta automatizare in procesele de productie, cu linii avansate de profilare, extruziune, formare, stantare, formare de panouri si presare cu ajutorul robotilor, taiere si sudare cu laser. Companiei i-a fost acordata certificare Eurovent pentru linia de centrala de tratare aer din seria CTA.

 

Roccheggiani a investit intotdeaua in dezvoltare si tehnologie. Aceste initiative sunt indreptate spre producerea unor produse tot mai inovative si evoluate calitativ.

 

Printre primele din lume care au o camera climatica, realizata conform criteriilor standardului EN 15116, compania are o camera de testare pentru a testa performantele unitatilor de tratare aer.

Laboratorul iti permite sa ai o monitorizare precisa a tuturor caracteristicilor de performanta pentru a atinge intotdeauna cele mai inalte standarde de produs.

 

Rocchegiani a fost prima compania din Italia care a proiectat, dezvoltat si produs propria gama de grinzi racite. Produsele din aceasta gama sunt echipate cu duze patentate de directionare a aerului si garanteaza cele mai bune rezultate – certificate de Universitatea Politehnica Marche (Ancona) – in termeni de eficienta energetica.

 

Produsele si solutiile Roccheggiani, centrale de tratare aer, sisteme de distributie a aerului, cosuri de fum, se regasesc in aplicatii pentru domenii cum ar fi aplicatiile navale, offshore, centrale nucleare, hoteluri, birouri, spitale & pharma, rezidentiale sau alimentare.

 

Componentele sunt realizate in concordanta cu specificatiile tehnice interne ale companiei dezvoltate de-a lungul anilor, si in conformitate totala cu standardele UNI EN ISO 9001 si UNI EN ISO 14001.

 

Pentru website-ul furnizorului click aici.


mai multe produse
Produse din aceasta gama
Grila de transfer, o singura fata, palete fixe, din otel galvanizat, pas 20 mm
Grila cu dubla deflexie, din otel galvanizat, un rand de palete reglabile si unul fix, pentru tubulatura circulara
Unitate de tratare aer, montaj pe tubulatura, Debit aer 330 - 880 m3/h