Tecnoclima SPA (Italia)

TECNOCLIMA are peste 40 de ani de experienta in domeniul încalzirii si racirii prin aer. Acest lucru, combinat cu o politica adecvata de export, internationalizare si diversificare acestea sunt punctele fundamentale care explica dezvoltarea in continua crestere a companiei.

 

Situata in provincia Trento, Tecnoclima S.p.a. este infiintata in 1973 de catre Alfonso Vescovi, un expert in termoaeraulica, cu scopul de a produce echipamente pentru sistemele de incalzire a aerului, termo-ventilatie, tratamente termice, recuperarea caldurii si echipamente pentru tratarea si conditionarea aerului. Extins pe o suprafata de operare de peste 50.000 de metri patrati, astazi Tecnoclima este o companie specializata in domeniul specific al aerului care urmareste supravegherea tehnica, productiva si de piata a acestei activitati, utilizand tehnologia de schimbului direct (USCAT).

 

Tecnoclima proiecteaza si produce echipamente certificate de cele mai prestigioase institutii internationale de control. Selectia atenta a materialelor, testele stricte de functionare pe care toata productia le supune procedurilor stabilite in manualul de calitate si numeroasele certificari internationale asigura calitatea totala a celei mai largi game din industrie. Cele peste 300 de modele au fost concepute pentru încalzirea si racirea mediilor industriale, comerciale, agricole, zootehnice, sportive, rezidentiale si de urgenta, precum si in biserici.

Pentru website-ul furnizorului click aici.


mai multe produse
Produse din aceasta gama
Rooftop in condensatie Incalzire : arzator gaz + pompa caldura Racire : pompa de caldura
CATEGORIE IN CONSTRUCTIE. IN CURAND PRODUSE NOI
Rooftop cu arzator gaz modular