VEAB Heat Tech AB (Suedia)

VEAB, cunoscuta ca Vittsjö Elvärmeindustri AB, a inceput activitatea in 1967 cu producerea de baterii electrice de incalzire pentru clienti suedezi in domeniul ventilatiei. Gama de produse a fost gradual marita cu aeroterme instalate permanent si ulterior aeroterme portabile si dezumidificatoare. Fabrica VEAB si birourile sunt situate in Hässleholm. In anii recenti am marit suprafata de productie in cateva etape, si acum acopera peste 10000 metri patrati. Produsele noastre sunt exportate in peste 40 de tari in lume. VEAB a fost o companie de familie pana in 2001, an in care a fost incorporata in grupul Systemair. Systemair este un producator major European pe piata produselor de ventilatie, cu birouri in toate tarile europene. VEAB are o cifra de afaceri de aproximativ 15 milioane EURO (2014-2015) si 90 de angajati.

 

Producatori de unitati de tratare a aerului, contractori in constructii si ingineri de instalatii vad mari avantaje in cumpararea sistemelor complete care pot fi instalate direct in echipament sau pe sistemele de tubulatura. Acest lucru simplifica instalarea si garanteaza functionare optima. Din acest motiv VEAB ofera baterii electrice de tubulatura complete cu echipament de control. Aerotermele noastre sunt de asemenea disponibile cu componente preinstalate cum ar fi panouri de comanda, senzori, servomotoare si valve de control. Multe aplicatii necesita solutii speciale si adaptari. Departamentul nostrum de proiectare si dezvoltare are o experienta vasta si in consecinta poate ajuta la rezolvarea nevoilor clientilor.

 

Productia la VEAB acopera cateva stagii si nivele: departamentul de proiectare, productia, controlul calitatii si logistica, inclusiv depozitarea si incarcarea.

 

VEAB a primit certificare pentru calitate conform ISO 9001 si pentru mediu conform ISO 14001. Produsele noastre mentin un nivel ridicat si constant de calitate si sunt bazate pe materiale care protejeaza acest lucru. In timpul productiei, toate produsele sunt verificate detaliu si testate in ceea ce priveste siguranta electrica. Pentru client, acest lucru inseamna ca primesc produse care se bucura de functionare sigura si fiabila, de care se vor bucura pentru multi ani.

Pentru website-ul furnizorului click aici.


mai multe produse
Produse din aceasta gama
Baterie de incalzire, pentru apa calda, circulara
Baterie de incalzire electrica, circulara, de tubulatura, 0.2 ... 12 kW
Baterie de racire / incalzire, expansiune directa / agent frigorific, rectangulara, customizabila