MADEL Air Technical Diffusion SA (Spania)

MADEL – We shape the Air (Noi modelam Aerul).

 

Incepand din 1965, Madel a proiectat si produs elemente pentru difuzia aerului si controlul aerului in sistemele de aer conditionat.

 

Una din liniile de performanta ale Madel consta in echiparea produselor sale cu o valoare estetica adaugata pentru a putea prezenta difuzorul de aer ca un element pentru a fi luat in considerare in arhitectura interioara.

 

Datorita colaborarii cu studiouri de design, difuzoarele Madel incorporeaza solutii inovatoare, furnizand pietii noi produse cu un aspect original. Madel lucreaza impreuna cu arhitecti, ingineri, designer de interior si instalatori, oferindu-le consultanta cu privire la selectia tehnica pentru proiectele si instalatiile de difuzia aerului.

 

Gama de produse este alcatuita din diverse difuzoare, registre de control, clapete antifoc, sisteme zoning si grinzi racire, adaptate pentru diferite tipuri de instalatii in case, spatii comerciale, birouri, teatre, instalatii sportive, cladiri industriale, … Dezvoltarea, productia si comercializarea produselor respecta un sistem strict de control al calitatii ISO 9001:2008.

Pentru website-ul furnizorului click aici.


mai multe produse
Produse din aceasta gama
Clapeta antifoc cu rezistenta la foc 120 minute, conexiune rectangulara
Grinda racita, latime 600mm, incastrabila
Registru de reglaj debit de aer constant cu arc, reglaj automat, forma circulara