Tekadoor GmbH (Germania)

Fondata in 1981 in Leichlingen/Rheinland, Germania, astazi suntem unul din furnizorii de top de perdele de aer in Europa. Datorita cresterii constante, in 2005 am mutat productia din locatia din Leichlingen in orasul vecin Lagenfeld. Aceasta este si locatia pentru productia noastra extinsa si cladirile administrative, pe care le-am mutat in 2010. De aici vindem produsele “Made in Germany” in toata lumea. Asigurarea viitorului companiei si astfel a locurilor de munca locale este motivul pentru care am ramas intotdeauna in regiunea Rhine.

 

Tekadoor se concentreaza pe functionalitate precisa si cea mai buna calitare, un grad de confort inalt, intretinere facila, si in particular, eficienta energetica. Am indeplinit directive ErP-2015 Ecodesign cu mult inainte de a intra in vigoare. Aproape toate seriile noastre de modele sunt echipate cu motoare EC deosebit de eficiente din punct de vedere energetic. Dincolo de gama noastra standard de produse, suntem bucurosi sa realizam solutii individuale si specifice clientului – rapid si absolut sigur!

 

Producem perdele de aer pentru usi partial cu cele mai recente masini cu prelucrare CNC, dar si cu munca manuala – cu atentie la detaliu, “tocmai la timp”. Depozitarea, scumpa si consumatoare de timp, nu este o problema pentru noi. Termene scurte de livrare si cea mai mare flexibilitate posibila sunt garantate.

 

Toate produsele sunt fabricate cu mare grija de un personal cu mare experienta si sunt supuse unei inspectii finale documentate – certificate de TÜV-Süd.

Pentru website-ul furnizorului click aici.


mai multe produse
Produse din aceasta gama
CATEGORIE IN CONSTRUCTIE. IN CURAND PRODUSE NOI